sobota 8. září 2012

HAM setkání Strojetice 2012

Strojetice už devatenácté (to to letí) setkání radioamatérů ve Strojeticích na Podbořansku proběhlo v sobotu dne 8.9.2012. Setkání patří k těm menším, ale o to více v přátelské atmosféře kde se každý potká s každým a je čas se všemi poklábosit. Díky Zdeňkovi OK1AR který toto setkání organizuje každý rok již po 19 let. Dříve bývalo setkání na Jesenické přehradě, pak v obci Jesenice a několik posledních let ve Strojeticích v hospodě u Toma, Zdeňkova zetě. Tradičně se Zdeněk asi pomodlil a objednal u St.Petra nádherné počasí což šlo využít k posezení venku pod pergolou Vzorná obsluha a výběr chutné stravy neměly chybu.
Zdeněk OK1AR a v popředí Augustýn OK1AXY při prezentaci

Uvnitř v restauraci proběhla zajímavá přednáška Petra OK1FFU z expedice Gambia.
 Došlo i na menší tragedii, upadlé dno při přenášení krabice plné sklenic s medem. Viz obrázek.
S devatenáctým setkáním ve Strojeticích max. spokojenost. Potkal a poklábosil jsem se všemi které jsem potkat chtěl. Příští rok dle Zdeňka Ok1AR Strojetické setkání nebude a bude spojeno ze setkáním DIG na sále v Podbořanech. No uvidíme. Díky Pytláku !!!!!!
Míra OK1JEH a Honzík OK1NF v družné debatě.

 

1 komentář:

  1. Díky za fb článek, Jindro. Setkání bylo prima, ale nikdy není dost času, aby člověk pokecal s každým, s kým by pokecat chtěl, hi.

    OdpovědětVymazat